Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korzyści

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tymi reflinkami?

Ktoś zarejestruje się z mojego linka, wbije 5 lvl i dostaje 250favorów i tak dalej, ale czy ten ktoś też coś dostaje? 

VNp6c2U.png

Opublikowano

A czy jak założę multikonto, wbije 30 lvl to nadal dostane favory/gemy czy nie?

Kuba, nie wiem czy przypadkowo nie będzie sprawdzane to po IP, lecz jeżeli nie to za wbijanie poziomu będziesz otrzymywał normalnie favory oraz gemy.

Opublikowano

Tak, tylko zanim wbijesz 30 lvl na drugim koncie to miną z 2 miesiące. Moim zdaniem taka gra nie ma sensu. Lepiej skupić się na main koncie i wbijać masterki. 

Smite

Calvex

Opublikowano

Tak, tylko zanim wbijesz 30 lvl na drugim koncie to miną z 2 miesiące. Moim zdaniem ta gra nie ma sensu.

Wyjaśnij, dlaczego według Ciebie ta gra nie ma sensu. Robienie reflinka nie może trwać 2 godziny, bo wtedy hirez nic by nie zarobił. 

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

ja bez problemu mam 2 kona 30lv jedno na drugim i dostałem favor i gemy za wbicie odpowiedniego lv

░.░░░.░.░▄▀░.▀▀░
░.░░░.░.▀░░░.▀░░

░.▄▄░.░.░▀▄░.▄▄░

Tiermonster skin ward free

Opublikowano

Wyjaśnij, dlaczego według Ciebie ta gra nie ma sensu. Robienie reflinka nie może trwać 2 godziny, bo wtedy hirez nic by nie zarobił. 

taka gra *

Mi ogólnie by się nie chciało wbijać kolejnego 30 poziomu tylko po to, żeby dostać 200 gemów. No, ale jak ktoś lubi grać od nowa i nabijać quadry i penty na nowych graczach to spoko :P

W końcu każdy gra, jak mu się podoba. :D

Smite

Calvex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...